Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εξέγερση των κατοίκων της Πέλλας: Έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο που θα «φιλοξενούσε» μετανάστες (φωτό).VIDEO.

Εξέγερση των κατοίκων της Πέλλας: Έβαλαν φωτιά στο ξενοδοχείο που θα «φιλοξενούσε» μετανάστες (φωτό).VIDEO.




Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο εποικισμό από αλλοδαπούς και αντιδρούν στην μεταφορά τους (μόνιμη μην γελιόμαστε) στην ενδοχώρα, έτσι οι κάτοικοι της Πέλλας έκαψαν το ξενοδοχείο στο οποίο θα φιλοξενούνταν οι  μετανάστες ενώ έβγαλαν έξω μέχρι και τα έπιπλα τα οποία τα παρέδωσαν στις φλόγες.





Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης αλλοδαπών  μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής.



Η ένταση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα και έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο.
Άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και τα πούλμαν που μετέφεραν τους αλλοδαπούς αναχώρησαν με κατεύθυνση την Άρνισσα Πέλλας και το ξενοδοχείο «Αγνάντι». Έξω από το εν λόγω ξενοδοχείο συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι, εμποδίζοντας την εγκατάσταση των αλλοδαπών.
Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, έβαλαν φωτιά σε δωμάτια, ενώ έβγαλαν μέρος των επίπλων έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου στα οποία επίσης έβαλαν φωτιά.
Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή του προέδρου της κοινότητας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.
ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΑΣ .. ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ http://www.artemis-sorras.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

5 G !!! ενέργεια της συχνότητας (60 GHz) απορροφάται από τον οργανισμό VIDEO....

Δρ Μέτσης: «Η τεχνολογία δεν μεταδίδει τη νόσο, αλλά η ενέργεια της συχνότητας (60 GHz) απορροφάται από τον οργανισμό Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να δημοπρατήσει τις νέες συχνότητες 5G, προκειμένου να μη χάσει το «τρένο της ανάπτυξης και της προόδου», ασθενείς με κορονοϊό που βρίσκονται σε περιοχές όπου λειτουργεί η τεχνολογία 5ης γενιάς κάνουν λόγο για στερητικό σύνδρομο οξυγόνου. Όπως διευκρινίζει στη «δημοκρατία» ο μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος και μηχανικός περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης, η τεχνολογία 5G δεν προωθεί ούτε μεταδίδει την ασθένεια, αλλά η ενέργεια της συχνότητάς της απορροφάται από το οξυγόνο. «Η συχνότητα των 60 GHz έχει μήκος κύματος ίδιο με αυτό των μορίων του οξυγόνου, γεγονός που προκαλεί επίδραση. Τα μόρια του οξυγόνου στροβιλίζονται κάτω από τις συχνότητες των 60 GHz και φαίνεται να δημιουργούν πρόβλημα στην απορρόφηση του οξυγόνου από τους πνεύμονες ή μάλλον στην οξυγόνωση του αίματος» εξηγεί. Το πρόβλημα που παρατηρείται στους ασθενείς που εισά

ΚΛΟΠΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

  Ο  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ   ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ  Έψιλον TV  ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΙΣ  8 – 4  – 2014  ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ  VIDEO  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.   «ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ, ΟΧΙ ΟΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ  ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΟΠΛΑ   ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ  ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ .  ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ , ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜ

"ΤΟΤΕ... ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ" !

  ΑΚΟΥΣΤΕ  ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ.  https://www.artemis-sorras.gr/   Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ  ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ!  Η ΓΝΩΣΗ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ  ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.   "...Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.  ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ…  «ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ, ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ».  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ,  ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΛΙΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ  ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.  ΕΧΕΙ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ:  «ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»,  «ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ». ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ!  ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ Ο